perjantai 22. helmikuuta 2013

Avokado päivässä...

...pitää aamut virkeinä!


Tässä joka-aamuinen aamupalani. Kovin kaunishan se ei ole, kun vertaa kaikkiin hienoihin ruokakuviin, joita netti on pullollaan, mutta terveellinen ja herkullinen kyllä! Olen jättänyt aamupalan syönnin kotona pois ja siirtänyt aamupalan töihin. Aamulla tai illalla teen leivät (ruis- tai kaurapaloja, voita, juustoa, salaattia, joskus leikkelettä) valmiiksi, yksi avokado rasiaan mukaan ja 0,5 litraa mehua. Töihin tullessa käynnistän koneen ja kuorin avokadon siinä samalla leivän päälle. Sähköpostit on hyvä lukea siinä samassa kun mutustaa leipää ja juo mehua. Maistuu muuten aamupala paljon paremmalle näin kuin jos sen kotona söisi! Varsinkin kun mehun juo mukista, jossa irvistää pieni kummipojanviikari ;)

4 kommenttia:

  1. Ai kuinka hieno aamupala, muki etenkin :)

    VastaaPoista
  2. Melkein sama kuin meillakin! Mari hurahti kanssa avokadoihin jossain vaiheessa eika olla viela kyllastytty. Kahvi sulla kylla puuttuu sun ruokaympyrasta tossa.
    L

    VastaaPoista
  3. Anna, eikös juu :)

    LM, kahvi vois tulla kuvioon mukaan kun syön aamupalan kotona. Edellyttää kyllä, että meille hommattais joku näpsäkkä kahvikone ;) En jaksa keittää kahvia, mutta jonkun ihanan makuisen erikoiskahvin voisin juoda...

    VastaaPoista
  4. Ne on aika hyviä myös sellaiset kahvijauhepussit, minkä päälle kaadetaan kuuma vesi. Ei ne kyllä siis mitään oikeaa kahvia ole, mutta sinne päin :)

    VastaaPoista