maanantai 2. syyskuuta 2013

Kiva päivä!

Peetun sanoin, tänään oli kiva päivä! Pelkäsin pahinta, kun tiesin olevani yksinhuoltaja koko päivän, mutta päivä meni tosi hyvin. Jotakin uhmaa tuli vasta illalla, mutta luulen, että sitäkin vahvisti väsymys.

Aamupäivään kuului kerhoilua (Peetulla), kahvittelua töissä, teatterilippujen hankintaa ja kirjastossa käyntiä (mulla ja Konstalla). Iltapäivällä Peetu otti pitkät päikkärit, Konsta myös, joten nautin hyvän kahvihetken Aamulehden, omenapiirakan, jäätelön ja suklaan parissa. Illalla käytiin pitkä vaunulenkki yhden koulun leikkipuistoon ja takaisin. Iltatoimetkin sujui yllättävän hyvin: iltapala syötiin, kylvyssä käytiin ja Konstakin sai kylpeä (Peetua harmittaa päästää Konstaa kylpemään samaan ammeeseen, jossa hän käy kylpemässä :)). Bonuksena: molemmat pojat nukkumassa jo klo 20.35! Joten, kiva päivä!



3 kommenttia:

  1. Voivoi Taata-raukkaa! Virkavirhettä tulee, kun ei seuraa kuopuksen "plokia". Kuvasta päätellen pojillakin oli hauskaa.

    VastaaPoista
  2. No kuulostaakin kivalta päivältä!

    VastaaPoista
  3. Oli kivaa ja hauskaa. Hassua, kun tuntuu, että joku päivä on ihan pelkkää taistelua tuon vanhemman nassikan kanssa. Kaikesta pitää kieltää ja komentaa, kun ei mitään usko. Sitten seuraavana päivänä on kuin enkeli, kaikki sujuu hyvin ja elämä on mukavaa!

    Tosin jos joku tulee meille kylään tai kun mies tulee kotiin, niin siinä vaiheessa tulee pieni riehaantuminen, eikä aina ihan pienikään. Ehkä se on joku muutosvaihe, jossa pieneen mieleen tulee niin paljon asiaa, ettei sitä pysty käsittelemään riehumatta ;)

    VastaaPoista