sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Happy weekend!

Viikonloppu se vaan vierähti nopeasti. Miten viisi arkipäivää voi tuntua niin pitkiltä ja kaksi vapaapäivää niin lyhyiltä?

Lauantaiaamun vauvauinnit korkattu nyt myös Konstan kanssa. Peetu onkin jo vanha tekijä, kaksi vuotta uinteja takana ja kovasti tykkää vedessä riehua. Konstakin tykkäsi, ui selällään ja mahallaan ja moikkaili varpaillaan muita uimareita. Olikin hassu ryhmä, kun viidestätoista vauvasta vain kaksi oli tyttöjä! Enää ei ollut perheuintiryhmää tarjolla, joten pojat ovat eri ryhmissä. Puoli tuntia on heidän ryhmillään väliä, joten siinä voi sitten uimahallin kahviossa kahvitella Peetun kanssa ennen ja Konstan kanssa jälkeen uinnin.

Lauantaina päivällä kävi vanha ystävä pienen tyttönsä kanssa kylässä. Olikin tosi mukavaa pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia! Terkkuja vielä Hennalle jos tätä lueskelee! Iltapäivällä lähdettiin kummipojan synttäreille. Komeat 7 vuotta tuli täyteen ja komea on pojastakin tullut! Mukava oli heitäkin nähdä pitkästä aikaa, Peetukin viihtyi hyvin kun ulkona (ja sisällä) oli paljon traktoreita ja muita kulkupelejä.

Sunnuntaiaamuna suuntasin juoksukouluun kuulemaan kuntotestin tuloksia ja palautetta. Paljon on töitä edessä jos meinaa rasvat saada tästä kehosta palamaan :). No hyvä se on että riittää tavoitetta! Matalalla sykkeellä ja paljon kilometrejä, ei se niin vaikeaa ole. Kun ei vaan tahdo ehtiä, kolme liikuntakertaa ehdin viikon aikana, neljäs tekee tiukkaa. Nyt vielä kun tulee muuta aktiviteettia illoille  (mieskin haluaa urheilla ja pimeä tulee aina vaan aiemmin, ei tee mieli juosta metsäpoluilla yksin pimeässä...) niin kynnys lähteä on yhä korkeampi.

Iltapäivällä keittelin omenahilloa, makoisaa tuli ja ihan oman omenapuun omenoista! Todellista lähihilloa! Taata ja Irkku tuli myös kyläilemään, mukava oli nähdä ja turista pidemmänkin aikaa. Tein nopsaan omenapiirakan, jo kolmas kerta samalla ohjeella, on niin herkullinen ohje! Hannalta saatu resepti täytyy laittaa täälläkin jakoon, nopea, helppo ja maukas! Peetu pisti parastaan, riehui innoissaan kun oli leikittäjiä. Vieraiden lähdettyä mentiin vielä ulos hetkeksi. Revin etupihan kukkapenkistä poistettujen puskien juuria pois ja istutin kaksi viimeistä rhododendroa. Nyt on hieno kukkapenkki, päissä kartiokuuset ja välissä Kaino-rhodot. Seuraavaksi sitten takapihan kukkapenkin kimppuun...

Huomenna alkaa taas arki, mies lähtee työreissulle päiväksi. Aamulla pääsee Peetu kerhoon ja itse taidan käydä työpaikalla Konstan kanssa. Sieltä tullessa käyn ostamassa lahjakortilla teatteriliput ja kirjastossakin voisi poiketa. Iltapäivällä Peetu nukkumaan ja illalla voisi tehdä vaunulenkin poikien kanssa. Jos 45 minuuttia kävelisi reippaasti, niin siitä saisi yhden hyvän liikuntasuorituksen!

Nyt Silta-ohjelman pariin! Toiseksi viimeinen jakso tulee, jännää!!!

3 kommenttia:

  1. Hyvästä hillosta ja muusta kiitoksemme. Peetulle kiitos Annen, Marin ja Imman sekä Taatankin leikittämisestä. On Peetulla suvun komeimmat hymykuopat, oikein Taatan kultapoju! Konstakin jo hymyilee ja jokeltelee.

    On teillä vaan aikas ihanainen koti. Kun vaan ehtisitte sen huomata melkoisen infernaalisessa menossanne. Mitenkä tuntuukaan, että ennen oli lapsiperheessä helpompaa!!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä Eeva ihan hiki tulee kun lueskelee näitä sun juttujasi - ja vielä ihmettelet mistä lapsilla piisaa virtaa... :). Äänittelin noita Silta ohjelmia ipadille, kun niin kehuskelet jännäksi, harmi että saa tallennettua enää viitosesta eteenpäin.

    VastaaPoista
  3. Patris: kiitos teille vierailusta. Koti on kiva, kyllä me se huomataan. Ehkä ainakin joku päivä ;)

    Mari, musta taas tuntuu, ettei tehdä paljon mitään, mutta lasten kanssa nyt ei tarvii mitään erikoista tehdäkään kun on muutenkin kädet täynnä työtä... Mitäs pidit Sillasta? Siitä alkaa uudet jaksot muistaakseni viikon päästä!

    VastaaPoista