torstai 28. kesäkuuta 2012

Lomalla!

Tulin vain kertomaan, että lomalla ollaan! Mies aloitti työt tällä viikolla ja minä aloitin lomailut. Tehokkaasti aloitinkin, menoa ja melskettä ollut tämä viikko, ja loppuviikkokin tulee olemaan viikonloppu mukaan lukien. Mutta ensi viikosta alkaen kalenterimerkinnät ovat harventuneet ja sitten voi vietellä leppoisaa aikaa ex tempore juttujen kera.

 Peetu auttaa vähän äitiä jumppaamisessa...

Tänään vietettiin akkain aamupäivää, äidin ja siskon kanssa Tammelan torilla ja pikkaisen alennusmyynneillä. Tiistaina jo kävin Sokoksella pikaisesti äidin kanssa alevaatteita penkomassa. Löysin caprit (ale 0%), pitkähihaisen paidan (ale 40%) ja raidallisen topin (ale 30%). Tänään vielä pikainen kierros Stockan naistenvaateosastolla ja täydellisesti istuvat farkut tarttui mukaan -40% hintalapulla varustettuna, not bad!

Ostaisko vai eikö ostais...?

Tammelantorilta tarttui myös vaunujen alakoppaan kotiin vietävää. Vaalea-beige raitamatto, käytetty mutta juuri pesulassa pesetetty ja puhdas, 2,6m pitkä ihanuus löysi tien meille 12 eurolla. Lisäksi ostin mansikoita, herneitä, kirsikoita... kohta teen herkullisen salaatin ja illalla vielä saa napostella herkkuja!

Nyt menen pakkaamaan koirien tavaroita, pääsevät mökille lomailemaan nekin!

 Pipsu jäljestää

1 kommentti:

  1. Kiitos seurasta sulle myös! Olipas ihana toriaamu! Ja mäkin löysin caprit (ale 0 %) mutta olivat onneksi edulliset muuten!

    Kotona otin pienet päikkärit ja minua odotti huomattavasti virkistynyt pieni tyttö ja jo paranteluun turhautunut isompi poika.

    nyt mennään puhalteleen saippuakuplia!

    VastaaPoista