lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kukkia!

Äitini osti tässä joku aika taannoin (viime vuonna, edellisvuonna?) meille ruukussa jouluruusun. No minä sitten käskystä istutin sen ulos viime kesänä. Ja mitä nyt näenkään kun katson takapihalle, josta on viime viikon aikana lähtenyt hieman lumia. Tämän!




Jouluruusu on tehnyt kaksi kukkaa, ja aika hulppean näköisiä ovatkin! En tiedä sitten, että miksi nimitys jouluruusu, onko se sitten myöhässä viime joulusta vai aikaisessa tämän vuoden joulusta?

Torstaina kävin Hulluilla Päivillä. Eipä ole siellä tullut käytyä moneen vuoteen, liekö lukiovuosina viimeksi kun siinä Stockmannin vieressä koulun kävin? No, hyödyllisiä ostoksia tuli tehtyä, mukaan lähti mm. hoitolaukku vauvalle, uusi lompakko hajonneen vanhan tilalle sekä ballerinat kesäksi ;) Niitä heräteostoksiakin tuli sitten muutama, ripsiväri sekä hoitoaine, mutta kulutustavaraa nekin on, joten eiköhän tule käytettyä.

Perjantaina oli jatko-opintoseminaari ja minulla siellä esitys. Aineiston olin "lukenut" läpi ja esityksen tekeminen oli täyttä tuskaa. Italialaiset kirjoittavat englanniksi 6-rivisiä virkkeitä, joista periaatteessa ymmärrän joka sanan, mutta lauseen merkitys jää silti täysin pimentoon... Sain kuitenkin esityksen valmiiksi klo 12.45 ja seminaari alkoi klo 13, joten "viime tipassa" oli tälläkin kertaa teemana :) Ja ihan kai hyvin tuo esitys sujui, moni muukin sanoi samaa kirjan tekstistä, että siitä ei oikein ymmärtänyt mitään. Eniten ilahdutti se, että kesken esityksen huomasin, etten jännittänyt ollenkaan. Yleensä jotain esitystä pitäessä vähän sydän pamppailee ja tuntuu, että puhe takeltelee, mutta hyvin tuostakin selvisin, vaikken kovin vahvoilla ollutkaan asian tuntemisen suhteen. No nyt on sekin ohi, ja seminaarikertoja jäljellä enää kaksi, joissa voin olla vain kuunteluoppilaana.

Tänään oltiin siskon synttäreitä juhlimassa, lahjan hän sai jo torstaina kun oli oikea päivä ja tapasimme kaupungilla. Oikein hyvät oli tarjoilut, tuntui, että niitä olisi voinut napsia vaikka kuinka paljon. Istuinkin pöydässä ihan "kahdessa eri kattauksessa" :D (Harmi vaan kun muistin kameran vasta siinä vaiheessa kun kattaukset oli ohi...)

Nuorena on aloitettava tuo trendikkyys...                                 Leikeistä tuli väsy :/

Tässä tutkitaan, että miten sen lelusilakan oikein saakaan sieltä radion uumenista pois, vai saako?

Panorama-kuvan harjoittelua...

Nyt nukkumaan, huomenna kukat saavat uutta multaa!

1 kommentti:

  1. Ihanat kukat kuvassa! Mäkin odottelen, mitä meidän penkistä alkaa kasvaa, vai alkaako mitään.. epäilen, ettei mitään.

    Taata vei radion silakoineen kirppikselle myyntiin:) Joku voi ihmetellä, että mitä siellä radion sisällä oikein on.. jos purkaa sen, niin yllättyy:)

    Näin viime yönä unta, että olitte synnyttäneet! Enneuni se oli, epäilen, että synnytätte parin viikon sisään ;)

    VastaaPoista