tiistai 12. huhtikuuta 2011

"Viime hetken" fiilikset

Totta tosiaan, laskettu aika oli ja meni ja tässä onkin päivä kerrallaan odoteltu, että tapahtuuko jotain tänään, huomenna vai viikon päästä.

2 päivää lasketun ajan jälkeen

Viime yönä alkoikin tapahtumaan ja supistelut ovat jatkuneet koko tämän päivän aika tasaisesti 10-20 minuutin välein. Kivuliaisuuskin tuntuu lisääntyvän. Enpä sitten tiedä, että kestääkö tätä vielä viikon vai muutaman tunnin? Onneksi välillä pystyy nukkumaan, viime yönäkin sitten aamuyöstä sain unen päästä kiinni ja torkahtelin. Ja tänään päivällä päikkärit auttoi.

Kiirettä sairaalaan ei ole, siellä on varmasti tylsempää odotella kuin täällä kotona. Matka kotoa sairaalaankin on vain n.10 minuuttia, jotain hyvää täällä kaupungissa asumisessakin on!

Juttelutuokio Pipin kanssa
Taas iski yksi supistus. Leevi tuntuu olevan hieman hämillään tästä minun vaeltelusta ja puhisevasta olosta. No, se onkin sieluntoverini ;)

Ei muuta kuin odotellaan, onkohan seuraavassa päivityksessä jo tuoreimmat kuvat uudesta perheenjäsenestä?

8 kommenttia:

  1. VOI ETTÄ täällä jännitetään!!!!!!!!! Puhuin Jossun kanssa juuri puhelimessa ja kertoi, että juurikin noin oli supistuksia hänelläkin tullut, alkuun samoin kun sulla, harvemmin, jonkin aikaakin, mutta oli siitä sitten synnytys käynnistynyt ja vauveli tuli maailmaan kuulemma nyrkki edellä:) Supermies!:)
    Mutta että toivoa on! Ehkä huhtikuun vauvat antaa odottaa itseään, hyvää kannattaa odottaa:)
    Onnea ja voimia toivottelee Yksi huhtikuun lapsi

    VastaaPoista
  2. Kyllä täällä taatankin syke kohosi, kun luin kirjoituksesi. Kyllä Pippi tietää, mistä on kysymys. Se haistaa. Taata toivottaa sydämellisesti uuden tulokkaan maailmaan. Autan, jos voin jos tarvitsette apua mitä tahansa.

    VastaaPoista
  3. Voi sentään. Voi sentään! Onpa jännittävää! Missä lie parhaillaan olettekaan, enkeleitä olkapäälle!!! <3

    VastaaPoista
  4. Enkeleitä täältäkin! Saat lainata munkin suojelusenkeliä!
    Oon mä nyt niin jännittynyt!!!

    VastaaPoista
  5. Toivotaan taydesta sydamesta etta kaikki menee tai on mennyt hyvin!!! Onkohan tulokas pikku-Eeva vai pikku-Mikko - vai molemmat...

    VastaaPoista
  6. 14.4.11 syntyi taatalle tyttärenpoika aamuvarhaisella. Pituus reilu puoli metriä ja painoikin yli kolme ja puoli kiloa.

    Komiaa poikaa oli ilo äsken katsella. Ei mikään ihme kun on ihan taatan näköinen!!!! Tosiasiassa on enemmän Mikon näköinen, mikä voi olla lapselle parempi. Oli se nätti kun tuhisi ja vikisi kopassaan. Kun mentiin poika oli Eevan tissillä ja imi niin että lussutus kuului oven taakse saakka. Siitä tulee elämälle ahne tyyppi. Irman horoskooppikirjakin lupaa menestystä meidän uusimmalle sukulaisellemme. Taata suvun päämiehenä toivottaa upouuden jäsenen erittäin tervetulleeksi sukuumme. Annamme jokainen täyden siunauksemme hänelle.

    VastaaPoista
  7. Tervetuloa maailmaan pikkumies! Kummitäti täältä tulee lellimään häntä jos ei nyt pilalle, niin melkein:)

    Ihanaa, että kaikki meni hyvin!

    VastaaPoista
  8. Ihana lueskella näitä kommentteja jälkeenpäin. Hannan kommentti klo 18.29, silloin pakattiin kotona tavaroita ja lähdettiin sairaalaan.

    Annan kommentti klo 20.56: silloin oltiin sairaalassa, siirtymässä osastolle.

    Marin kommentti klo 5.00: silloin oltiin synnytyssalissa. Vielä hetki odoteltiin että pääsi ponnistamaan. 5.47 olikin poika maailmassa <3

    VastaaPoista