tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kuvapläjäys

Kiirettä pitää kotiäidillä :)
Aamulla nousen kymmenen ja yhdentoista välillä kun isi ja vauva viettävät kahdenkeskistä laatuaikaa kahdeksasta eteenpäin ja äiti saa nukkua. Äiti viettääkin sitten kahdenkeskistä laatuaikaa joka yö aina klo 00-08 ja tuohan ei tarkoita nukkumista, vaan lähinnä kukkumista. Vauvalla on sellainen rytmi nyt, että yöllä vähän kitistään ja tankataan tiheästi, jotta sitten päivällä voi nukkua :) Noh, näillä mennään toistaiseksi...

Jonkin verran on jo tehty kyläilyjä ja vierailuja, puolin ja toisin. Kotona meitä on käynyt katsomassa isovanhempia, tätejä ja serkkuja. Lauantaina lähdettiin me puolestaan mökillä käymään, kun oli niin lämmin ilma.

Joka päivä on käyty ulkoilemassa ja vaunuissa onkin aina hyvät unet ottava tuhisija. Kotiin tultua unet jatkuu vielä tunnin verran, kunnes nälkä yllättää.

Lisäilen vielä kuvat loppuun ja sitten lähdetään kylpemään!

Alisa-serkku lasinalusten lumoissa


Kalle-serkku mekaanikkona

 Ja sisko perässä kokeilee, jos niitä lasinalusia voisi vähän fiksailla...

Tai sitten lopulta laittaa ruuvimeisseli suuhun :)

 Hii-o-hoi!

Kaksi päätä

 Täti tyytyväisenä

 Serkukset tuijotuskisassa

Alisakin huomasi, ettei se taidakaan olla nukke :)

Ensimmäinen kylpykerta

Ja ensimmäistä mökkeilyä

7 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia serkuksista ja vähän muistakin. En kehtaa kirjoittaa enempää - tähän aikaan yöstä. Aamulla mennään Radiukseen kontrollikäynnille.

    VastaaPoista
  2. Radiuksessa käytiin. Kontrollit loppuivat. Olen puhdas ja viaton kuin vauvannekin. Viaton, hmmm...

    VastaaPoista
  3. On teilla soponen viisaan nakoinen poitsu:)! Kiva nahda pian livena, kuten teidan kaikki.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Ei ihme jos on viisaan näköinen, kun isäänsä katsoo. Ja söpönen, kun äitiänsä katsoo ;).

    VastaaPoista
  6. Patriarkalle onnentoivotukset tulosten vuoksi!!

    Ihania lapsia kuvissa! :)

    Huomenna täytyy taas soitella, ei olla kuultu teidän perheen kuulumisia ainakaan 24 tuntiin....:)

    VastaaPoista
  7. Eikös Kallelle kokeiltu vyöhyketerapiaa ja siihen liittyvää vatsahierontaa? Ei ne ainakaan pahaksi olleet. Kyllähän äitisi ja minäkin hieroimme teidän masuanne ja selkäänne, kun olitte kipeitä tai väsyneitäkin. Vauva pitää kaikesta koskettelusta, aivan kuin aikuinenkin, eivät ne kummallisempia ole kuin vanhempansa. Ei muuta kuin reilusti hieromaan vauvaa joka puolelta, mutta vatsaa erityisesti silloin kun on "koliikkia". Minun ei tarvitse mainita hieronnan voimakkuudesta, kyllä pienokaisen äiti osaa oikein.

    Vyöhyketerapiaan muistaakseni kuuluu hermoratojen hieronta jalkapohjista hakemalla eri ruumiinosien ns. trigger-pisteitä, jotka vastannevat pitkälti aku-pisteitä ja pehmytosareuman tunnistuspisteitä muualla vartalolla. Jokainen ihminen pitää hieronnasta. Kukahan minua nyt hieroisi; emännöitsijä on parhaillaan vientiteollisuuden palveluksessa nostamassa kauppatasetta positiivisemmaksi.

    VastaaPoista