maanantai 9. toukokuuta 2011

Ensimmäinen äitienpäivä

Kuten äitienpäivän henkeen kuuluu, tuli aamupala vuoteeseen. Sain neljä lahjaakin: ensimmäisenä pienen Sisu-pojan, toisena aamiaistarjottimen, kolmantena paketin (siellä oli toivottu kirja "Aitoa ruokaa") ja neljäntenä mieheni. Kyllä noilla lahjoilla kelpaa!




Lounaalle mentiin äitini luo ja siellä olikin ihanaista karjalanpaistia tarjolla, nam! Pihassa kaksi Kallea kohtasivat, mahtaisiko ikäero olla noin 80 vuotta? Tässä kuvassa nuorempi Kalle näyttää kyllä ainakin minun silmääni paljon vanhemmalta kuin 4-v!


Tämä siskonpoikani on kyllä suloistakin suloisempi, vai mitä sanotte?


Mikä löytö, ihana lehti!

Työkaverini oli neulonut Sisulle lahjaksi ihanan peiton, piti ikuistaa poika ja peitto ja lähettää kuva työkaverille päivän piristykseksi!


Tänään on menty väsyneellä moodilla. Viime yönä herättiin syömään ainakin 5 kertaa, ja Sisun päiväunien aikaan yritin itsekin torkkua, mutta Sisu heräsi aina 15 minuutin välein kitisemään jotain, joten ei siinä ehtinyt muuta kuin saamaan väsyneen ja pahan mielen, kun en uneen asti ehtinyt. On sitten vain lepäilty tämä päivä. Tosin kun mies tuli töistä, niin hän lähti koirien ja pojan kanssa kävelylle ja minä pääsin kauppaan! Ostin ainekset mansikka-valkosuklaakakkuun, joten jos jonkun lukijan tekee mieli, niin tervetuloa, huomenna ajattelin kakun tehdä :)

5 kommenttia:

  1. Mukavia kuvia ja juttuja. Lähdemme kirpparille ja keskusvarastollemme Metsäkylään ja optikolle, I. Moi

    VastaaPoista
  2. Ihania poikia kuvassa!
    Tulimuurahaiset, madot, perhoset, kimalaiset ym on todella kiinnostavia!:)

    VastaaPoista
  3. On sopoja poitsuja, ja taytyy kylla sanoa etta Kalle on oikein tyylikas => tyttoset varokoon - vaikkei ne ihan viela taida kiinnostaa.
    T.Mari (ei antanut googlella lahettaa)

    VastaaPoista
  4. Komea tyyli Kallella! Lakki se miehen tekee!

    VastaaPoista
  5. Taata kirjoittaa ja lohduttaa, että taatan syömisvälit on jopa 8 tuntia. Niin että, kylla se siitä. Taatallakin oli vauva viimeksi muutama vuosi sitten. Aika kuluu äkkiä, liian äkkiä. Eipä aikaakaan, kun niitä vauvoja ei ole.

    Muista haistella Väinö-Vienoa. Vauvan tuoksu häviää hiljalleen pois. Viimeksi sitä on vaipan sisällä, ei sekään paha ole kun tottuu. Pienen vauvan tuoksu jää sen omaisten aivoihin ikuiseksi hajujäljeksi. Viriileillä naisilla se hajujälki aiheuttaa aktiivista lisääntymisen halua, vähän vanhemmilla hoivavietin korostumista. Ja miehillä tietysti naisten halujen toteuttamista. Varokaa näitä hajujälkiä, pistäkää pyykkipoika nenäänne, kun käsittelette jälkeläistänne. Kaikki tämä on totta, olen sen todennut kokemusperäisesti.

    VastaaPoista