torstai 26. toukokuuta 2011

Hymyä huuleen :)

Täällä hymyillään jo kovasti vaikka blogi onkin ollut muutaman päivän hiljainen. Tänään lähdetään ensimmäistä kertaa pohjanmaan mummulaan kylään pariksi päiväksi, saas nähdä miten siellä kaikki sujuu. Viime yö oli taas sieltä huonommasta päästä, ainakin äidillä. Puolilta öin pääsin nukkumaan, Sisu söi yhdeltä ja oli pirteä kuin peipponen. Puolentoista tunnin "unetus" toi loppuviimein toivotun tuloksen, tosin äiti joutui jo luovuttamaan vuoronsa isälle kun ei jaksanut ;) Sitten heräiltiin syömään neljältä, kuudelta, kahdeksalta...

Tässä sekalaista kuvasatoa, nyt ei ehdi tarkemmin mitään tekemään.

 Isä ja poika sähköpostailee

 Päänkannattelu-harjoituksia

 Hymyilyttää kovasti

 Mairea ilme

 Hui kauhistus mikä tuo on? (molemminpuolista varmaan...)

Näin hienot tulppaanit tuli viime syksyn istutuksista!

3 kommenttia:

  1. Oi mikä hymyvauva! Ja niin ponteva jo! voi voi kun lähdette muualle, olisin voinut tulla kurkkiin vauvaa kun alkaa taas olla jo ihan ikävä sitä pientä nöppeliiniä!:)

    VastaaPoista
  2. Osaapa Väinö jo poseerata. Mitä keinoa käytitte:uhkailua, lahjontaa, huutamista vai petosta?

    Todella luonteikkaita kuvia näin pienestä vauvasta. On siinä jouduttu jonkin verran aikaa tähtäilemään, että on saatu sopivia kuvia.

    Kiitos kutsusta, jossa siinäkin oli erikoisen hyvä kuva.

    VastaaPoista
  3. Kuvaamisessa meillä vielä määrä korvaa laadun. Vaikka niinhän se ammattikuvaajillakin taitaa olla. Sen yhden oikeasti hyvän otoksen vuoksi saa ottaa tuhansia kuvia. Mutta hyvä että tulee kuvattua. On sitten vertailuaineistoa, kun poika kasvaa vanhemmaksi.

    Tulipa muuten tehtyä varustehankintojakin kameraan. Ei ole halpa harrastus, kun nälkä kasvaa syödessä.

    VastaaPoista