torstai 28. heinäkuuta 2011

Pikapikaa

Muutama uusi hieno juttu tältä viikolta:

* Peetu oppi uuden ääntelytavan tiistaina ja sitä on sitten käytetty sen jälkeen ahkerasti. Eritoten silloin kun on tylsää, vähän nälkä tai väsy niin sitten alkaa pieni suuri äännähtely. Mitenkähän sitä kuvaisi, sellaista ää-ää-ää-tyyppistä, mikä ei kuitenkaan ole itkua. Poika on itsekin selvästi hämmentynyt uudesta äänialastaan ja kun se aina vahingossa tulee suusta ulos, niin sitä samaa sitten hetki jatketaan.

*Peetu on oppinut nauramaan ääneen ja voi että sitä pienen lapsen ison aikuisen riemua kun pieniä nauruja tulee :D



* Kotimme sinisen sävyn ylivalta on kääntynyt laskuun. Tiistaina käytiin tapetteja katselemassa, ei vielä ostettu, mutta sitä vastoin ostimme 3 litraa sakeaa maitokahvia, joka roiskautettiin pitkin ison eteisen seiniä eilisenä puhteena. Ja voi että, tuli muuten hyvännäköinen! Kutsunkin kaikki blogilukijat meille uutta ilmettä katsomaan, tarjottavana olisi ihanaa mustikkapiirakkaa tuoreista mustikoista tietenkin!

*Sinisen sävyn ylivalta heikkenee entisestään. Olen pessyt pikkueteisen seinät ja vedellyt maalarinteippiä ympäriinsä. Jahka saan tämän tekstin julkaistua, tartun telaan ja siveltimeen ja valkoiseen maallin ja niin vain taas yhden huoneen vaaleansiniset romanttiset kamalat seinät jäävät unholaan. Valkoista valittiin pikkueteiseen, jotta se valoistuu eikä sitä maitokahvia nyt joka paikkaan haluta laittaa. Mies tuolla juuri maalaakin kodinhoitohuoneen patteria, ostettiin myös pattereille sopivaa maalia ja muutama kellastunut lämpöpatteri modernisoituu valkoiseksi.

Semmoista tänne tältä erää, katsotaan, että milloin olohuoneen ihanat hirveät siniset tapetit riisuutuvat seinistä ja millaista koivumetsää tai suurta lehtikuviota seinälle pelmahtaa!

Taustalla olohuoneen tapetti

4 kommenttia:

  1. Hyvä, sininen saa väistyä!(ei ole munkaan lempiväri):) Täytyypäs tulla katselemaan teidän uudistuvaa kotia! Terkut hekottelevalle pikku-Petskinille!!

    VastaaPoista
  2. Vai että kahveet seinille - onko mukamampaa kuultu. Jos sen tekisin niin alkaisi välitön ulkoruokintakausi. Mikä vika sinisessä on, mä olen aina siitä tykännyt.

    Pikku Pietari on hyvin ilmeikäs ihminen. Nääkin kuvat sen todistavat. Onkin muuten yleensäkin hyviä kuvia oli sitten ottajana E tai M. Ja kamerakin on oikeeta merkkiä. Ja lapsikin hyvää sukua niin kuin minäkin. Näitä Rothoviuksia.----Nyt minä! Tuki suus, ei aina tartte mennä sinne Rotoviukseen, eikä edes sinne Herra Jussiinkaan, kyllä riittää jos muistelet vaikka sitä Hietikon Marjaanaa sieltä Karvian Ämmälän kylästä. Onkos mää kertonukkaa siitä Jeremias Svanten äitestä............

    (vanha) Taata

    VastaaPoista
  3. Voi herttinen miten suloinen pikku murunen!!! Tarttis nähdä jo taas, sehän KASVAA!!! :)

    VastaaPoista
  4. Anna, tervetuloa!

    Taata, tulkaa tekin katsomaan miltä näyttää sumpit seinällä!

    Hanna, eilen nähtiin ja pian taas uusiksi ja totta, sehän KASVAA!

    VastaaPoista