lauantai 30. heinäkuuta 2011

Mietteitä

Hmm.
Pikkueteinen on tullut maalattua ja uusi porttikin keikkuu jo paikallaan pihalla. Koti on siivottu, tavarat löytäneet paikkansa menneen viikon sekasorron ja remontin jäljiltä (remontista kuvia piakkoin!). Poika nukkuu. Huomenna on miehen viimeinen lomapäivä (ja samalla siis myös minun :)). Paljon jäi lomalla tekemättä, monta kyläpaikkaa käymättä, vaikka niin piti vierailla. Tuntui, että ekat kaksi viikkoa lensimme paikasta toiseen ja sitten kun tultiin kotiin viime sunnuntaina, niin ei enää jaksanut lähteä minnekään. Niin jäi Turku ja/tai Helsinkikin näkemättä. Ei saanut Eeva kesälomamatkaa muuta kuin "pakollisiin" menoihin. No, ehtiihän sitä vielä ja "vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä"...

Ei mulla lainkaan mitään lomastressiä siis ollut, mitä nyt vaan alkuviikosta iski paniikki että vielä on tehtävä sitä ja tätä. Ja jäi sitä hommaa tekemättäkin, mm. autokatos maalaamatta. Onneksi on lämmintä ja elokuun valoisat illat.

Mutta, huomenna kuninkuusraveihin. Saas nähdä miten siellä vaunujen kanssa pääsee, täytyy ottaa omat istuimet mukaan, kun voipi olla, että on turha etsiä istumapaikkaa jostain, minne pääsisi vaunujenkin kanssa. Huomisen jälkeen olen selvinnyt kaikesta ;)

Loppuun kuvat eläimellisestä menosta

 Pohjanmaan mummolassa oikein kuhisi siilejä
Kotona kuhisee pieni poika ja malesialainen apina

P.S. Blogi kuitenkin toistaiseksi avoin, katsotaan teenkö siitä "salaista" ja jos teen, niin kutsua pukkaa sitten ilmoittaneille! Ja mikähän on kun moni ei pysty kommentoimaan, johtuukohan käytetystä selaimesta vai mistä...?

3 kommenttia:

  1. Perkele! Juuri kirjoitin pitkän tarinan ja kone tyhjensi koko kommenttikentän ja hävitti mun raapustukseni. Se vika tässä läppärissä on että kone tilttaa aina kun paikallisessa mastossa tulee ruuhkaa. Nyt puhutaan juuri sunnuntain puhelut eurolla -tarjousta, siis Soneralla. Läppärini toimii siis puhelinliittymän perässä. Mitä enemmän paikkakunnalla on liittymiä, sen hitaammaksi kone käy. Per...

    Metsäkylässä on noukittavissa punaisia ja raparperiä, pian jonkin verran karviaisiakin. Pus kii puskiin. En itse ehdi joka paikkaan, auttakaa oi lapset!

    Terveisin Isä ja Appi ja Taata

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä pystyn kommentoimaan joka kerta ihan helposti. Tulikettu käytössä. Oli kiva nähdä Kunkkareissa!!! :)

    VastaaPoista
  3. I, A ja T multipersoona,
    ajattelin sinne niitä punaisia mennä noukkimaan joku päivä, ovatko jo hyvässä kunnossa?
    Sain mehustimenkin syntymäpäivälahjaksi, joten nyt mehuja tekemään!

    Hanna, hyvä että joku pystyy! Sun pitää sitten jatkossakin kommentoida muidenkin puolesta :)

    VastaaPoista