keskiviikko 14. joulukuuta 2011

After a long, long time

Täällä ollaan, edelleen! Kaksi korvatulehdusta pojalla ollut, nyt parannuttu ja ulkona harmaata. Syksyn mittaan hoidettu tekemättömiä töitä, autonhuoltoa, tapetointia, maalausta, yhdistyksen 10-vuotisjuhlatkin onnistuneesti takanapäin. Poika kasvaa, kaksi hammastakin jo ilmestynyt alaleukaan!

Mielessä ollut aiheita blogikirjoituksiin, mutta en vain ole saanut itseäni niskasta kiinni. Mutta, tänään näin näyn, jonka haluan teille kaikille lukuisille lukijoilleni näyttää ;)

Tässä nimittäin kukkii meidän jouluruusu!

On aiemmin kukkinut mm. tässä postauksessa, silloin oli kevät. Mutta kohta on joulu ja meillä pihassa ihana, ihana jouluruusu! Ruusun vieressä keräkaali ja lehtikaali, Tammelantorilta kesällä ostettuja. Siellä nekin vielä hyvissä voimissa :) Voi olla että maku ei enää paras ole...

Vanha herra Leevi jaksaa porskuttaa edelleen. Hieman on vaari höppänöitynyt. Aamulenkillä tänään tuli pari koiraa vastaan ja Pippi käyttäytyi sopimattomasti, joten vain Leevi sai namin ohitustilanteen jälkeen. No, loppulenkin ajan Leevi vain tuijotti kättäni unohtaen että miksi ulos lenkille on tultu. Kaksi pissaa teki, mutta mitään ei haistellut, kulki vain vieressä pää kohti kättäni. Seuraavalla lenkillä nameja tippuu vasta loppumatkasta...

Nyt alkaa raivaus. Poika nukahti aamupäiväunilleen ja minä kuuntelen joulumusiikkia. Eilen asennettuun tv-tasoon ja lipastoon on saatava täytettä, ja työhuoneessa sitä täytettä riittää. Mistäköhän aloittaisi...

Pian luvassa ennen ja jälkeen kuvia olohuoneesta, remontoinnin jäljiltä!

Loppuun vielä kuvia mökkireissulta joulukuun alusta. Lumetonta oli vielä silloin.


3 kommenttia:

  1. On siinä mulla tyttäret. Ensin ollaan kuukausikaupalla kirjoittamatta, sitten yhtäkkiä kumpikin kirjoittaa tunnin välein.

    Pääasia kuitenkin, että kirjoitatte. Pitihän taatakin puolen vuoden paussin. On näitä mukava lukea, vaikka jossain määrin taatan käsi on ajan valtimolla sykettä tarkkaillen!

    VastaaPoista
  2. No mutta hei vaan! Suorastaan säikähdin kun pihinät oli etusivulta hävinneet!!! Tervetuloa takaisin, jo onkin odotettu :))

    VastaaPoista
  3. Kas sattumalta kirjoiteltiin samana päivänä. Liekö molemmilla jokin kotihomma tekemättä ja sit sitä karattiin tietokoneen ääreen. Odotellaan taataltakin enemmän tekstiä. Aloita kirjoittamaan vaikka jotain pikku tarinaa, sitä olisi hauska lukea. Aamulehden joulutarina (Kuuselan Matin kirjoittama) on musta oikein veikeä!

    Hanna, "äänen" takaisin tulemisessa kesti tällä kertaa hieman enemmän aikaa... :) Kiva että joku odottaa...!

    VastaaPoista