tiistai 6. maaliskuuta 2012

Talvipäiviä

Aurinkoisista päivistä otetaan (yritetään ottaa) kaikki irti. Iltapäivällä lähdetään ulos kävelylle, koirat messissä.

Pippi tahtoo välttämättä kuljettaa itse itseään

Ahmatit ahmii lunta.

Terassi on kolattu tänä talvena lumesta. Kyllä kannatti! Koko terassi on nyt sula ja siellä voi jopa...

Herkutella iltapäiväherkuilla!

Tuoleja ja pöytää en viitsinyt vielä kaivaa pressun alta, kun kuitenkin tulee vielä lunta. Keittiöjakkara oli nopea apu! Mmm... suklaapiirakkaa sulatin pakkasesta itselleni palan... (ohje oli Valion lehdessä, joka tuli kotiin helmikuun alussa. Vaihdoin jauhot gluteenittomiin kun tein piirakkaa ystäväkutsuille. Oli tosi hyvää ja helppo tehdä, suosittelen!)

Kas vain, viime kesäinen lehtikaalihan se siellä pilkistää, ihan vihreänä! Mielenkiinnolla odottelen jouluruusua :)

 Mutta voi ei :( 2006 vuodesta asti mukana kulkenut pingviinipariskunta on vahingoittunut talven aikana. Aiemmat talvet ne ovat kestäneet, nyt eivät olleet lumihangessa vaan seinän vieressä, lumen peitossa tosin myös, mutta ilmeisesti eivät enää jaksaneet talven rasituksia. Toinen oli alunperinkin liimattu, toinen ihan ehjä. Nyt on niin haperoa, ja oikeanpuolimmainenkin takaa halki, että pääsivät Tarastenjärvelle ihastuttamaan lokkeja.

3 kommenttia:

  1. Olinpahan taas eka. Otsikossasi oli talvipäiviä, mutta jutussasi oli selvästi jo lupaus keväästä. Pian Taatan Peetukin juoksentelee pitkin "Länsipuistoanne".

    Ihmisen taimet ovat vasta oraalla, täällä tuuli lainehtii jo tuleentuneessa vainiossa. Että semmonen meininki taas vaihteeksi tänään. Viikatemies tulee tänne päin, mutta menköön nyt vielä ohi portistamme. On vielä paljon opetettavaa teille, kaikille.

    VastaaPoista
  2. Vai viikatemies.. mitähän se taata hourii.
    Kylmä oli aamulla, mutta päivällä aurinko niin lupaavasti taas sulattelee lumia. Ihanaa sekin, että jalkakäytävät alkaa olla sulia, on helpompi noita rattaita työnnellä.

    Hävytöntä laitella tuollaisten herkkujen kuvia blogiin. Meillä kun ei ole pakkasessa tosiaankaan tuollaisia herkkuja. Mistäs mä NYT loihdin meille tuollaista kahvikastettavaa?

    VastaaPoista
  3. Otsikot onkin vaikeita keksiä. Kyllä vielä minusta on talvi, on kuitenkin paljon pakkasta ja lunta, vaikka sieltä täältä jo asfaltti ja hiekka pilkistääkin. Nyt taitaa olla talven parasta aikaa!

    Antaa viikatemiehen mennä ohi vaan, ei vielä saa liftata kyytiin!

    Anna, mähän laitoin linkin tuohon ohjeeseen, ei muuta kuin leipomaan!

    VastaaPoista