lauantai 3. maaliskuuta 2012

Avoimet ovet

Pieni kurkistus meidän kotiin... Siivosin eilen ja napsin kuvia. Ihan silleen sisiustusblogi tyyliin... Ei vaan taida sopia mun tyyliin tuo sisustustyyli, niin paljon piti nähdä vaivaa, että sai "hyviä kuvia" :)

 
Aloitetaanpa olohuoneesta. Uusi tv-taso lipastoineen. Taustalla uusi tapetti. Kivaa ja raikasta! Me like!
 
 
Tässä zoomaus lipaston päällyseen. Onpas kalmankeltainen sävy, mutta tuikkukynttilät Aalto-maljassa on kivoja. Punainen kynttilä pitäisi poltella loppuun, ensi joulua varten voi sitten hankkia uutta...


Zoomaus enkelipatsaista. Lähes ainoita koriste-esineitä esillä, näistä tykkään. Oikeanpuolimmainen on poika saanut ristiäislahjaksi kummitädiltään, keskimmäistä en muista, että mistä on (joulukoriste kai tuo on :)) ja vasemman puolimmaisen olen saanut ystävältä lahjaksi, enkelin sylissä on koira :)

 Pidän kukista, mies ei. Jukkapalmu on saatu appivanhemmilta muistaakseni tupaantuliaislahjaksi. On kasvanut kovasti ja pääsee pian isompaan ruukkuun.

Olohuoneen nurkkaa, lampussa roikkuu hevonen, jonka isäni toi minulle silloin kun viimeinen hevonen käveli teurastamolle. Isä sanoi, että voin alkaa treenata tätä. Ja paljon olen treenannutkin, kun on noin laiha, että mahtuu tuonne lampun jalkojen väliin. Pitäisikö sitä ruokkia myös?

Tässä se vanha nojatuoli aiemmasta postauksesta. Ihan namu!

Ruokailutilan nurkkausta. Pidän peilistä, ja hyllystä sen yläpuolella. Peilistä heijastuu nuo sisustukseen epäsopivat lastenlelut :)

Vanha ompelukone. Siirtyy kodista toiseen, aina mukana. Päällä lukemattomia sisustuslehtiä. Päällimmäisenä Glorian Koti, joulunumero vuodelta 2003!

Eteisen lipasto. Häälahjakortilla hankittu. Tykkään. Päällä Ikean lamppu, Bulgarialaisen katutaiteilijan piirtämä kuva edellisen postauksen Pikusta ja ylioppilaslahjaksi serkuilta saatu hevospatsas. Heppakin siirtyy aina kodista toiseen ja on mieluinen.








 
Ihana lehtitelineeni! Sain syntymäpäivälahjaksi mieheltä viime vuonna. Tätä halusinkin. Siitä näkee, mitä meillä luetaan (tai ei lueta, lehdet kun odottavat lukemista...). Yleensä siinä on lukulistalla joku sisustuslehti, joku rakennusalan lehti, vähintää 4 Tekniikan Maailmaa ja pari Talouselämää. Vasemmalla edessä myös äidin enon vaimon vanha opiskelukirja "Tarjoilija", johon on kanteen kirjoitettu nimen perään -tar :)


Eteisen vanha penkki, ja pojan lahjaksi saama talja. Matto Tuurista Keskiseltä.


Uusimmat kuvat pääsi seinälle. Näistä tykkään. Kohteista tietty, mutta myös kehyksistä ja sijoittelusta. Näkyy heti kun tulee kotiin, omat rakkaat. Kehykset Ikeasta ja Clas Ohlsonilta.

Tästä kollaasista puuttuu vielä koirien uusimmat kuvat, ne pitäisi tulostaa ja kehystää tuonne vielä.

Makuuhuoneessa sängyn yläpuolella, päät ja varpaat sulassa sovussa. Sängyssäkin on välillä kolmekymmentä varvasta ja kolme päätä. Kuvaaja Laura Torkkeli, hyvä kuvaaja Tampereelta (jos joku kaipaa kuvaajaa :))

Keittiöstä ainoa kuva, siistein nurkka. Vanha lihamylly ja uusi kahvinkeitin sulassa sovussa. Kaalinpää vieressä, siitä pitäisi tehdä jotain ruokaa, ideoita?

Ups, mikäs kuva tänne tuli? Niin siis joo, meillä on joskus tiskiä tiskaamatta ja likainen rätti.

Näistäkin tykkään, käteviä ja kivoja!

Ja nämä, vanhat ihanat purkit. Ei voi käyttää (ruosteisia sisältä) mutta kestää katseita!




Tässä näkymää wc-tilasta :) Kyltti lopetetusta Osuuspankista.

 Näin lämmintä ulkona maaliskuun alussa, jee!


Bloggaajan päivänasu-kuva. Paita Ullmaxin merinovillainen kerrastopaita, jalassa Davidin collegehousut.

7 kommenttia:

  1. Jee, kiva kotikierros! :)

    VastaaPoista
  2. Pari tarkennusta. Mies tykkää kukista, jos ne kukkii. Mies ei ymmärrä vihreitä kasveja, jotka ei koskaan tai lähes koskaan kuki. Jos mä haluan pelkkää vihreää, menen metsään.
    WC:n kyltti ei ole lopetetusta osuuspankista, vaan pankin remontin yhteydessä uloskannetuista kalusteista. Kyltti on klassikko jo opiskeluajoilta. Mulla olisi paniksta toinenkin kyltti, jossa lukee "maksamme korkoa". Sekin sopisi tekstinsä puolesta vaikka WC:hin, mutta se ei ole kovin häävin näköinen muovinen lärpäke.

    VastaaPoista
  3. Vihreät kasvit tuo hyvää henkeä huusholliin, jotain elävää. Sun tarvii Käpy ostaa kukkivia leikkokukkia pöytään jos haluat kukkivia kukkia. Eevakin tykkäis :)

    WC:n kyltti on ehdoton, samoin ne teidän canvas-taulut sängyn yläpuolella on ihanat! Peetun varpaat on niin söpöt!

    VastaaPoista
  4. Äijänkuvatus prkle4. maaliskuuta 2012 klo 15.59

    Kuvissa näkyi muutamia hammasrattaita, jotka ovat kotoisin Nikkilästä, Maijan kotitalosta. Ovat jokseenkin harvinaisia, tehtyjä koivun maanalaisesta juurakosta. Todellista käsityötä, on pitänyt olla taidon lisäksi myös paljon tietoa puun käsittelystä.

    Kuka tietää mistä vehkeestä nämä hammasrattaat ovat kotoisin. Minäpä tiedän (yleensäkin mielestäni kaiken), mutta en sano. Vastatkoon joka tietää, minä palkitsen runsaasti!

    Oletan muuten, että nämä hammasrattaat ovat rahallisestikin arvokkaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rattaat kuuluvat todennäköisesti taskukelloon.Huomaa helposti jos kello jäi kotiin,koska askel kulkee niin kevyesti.Terveiset Halkivahasta.

      Poista
  5. Kuule mies, huonekasvien ei mun mielestä kauheesti kuulukaan kukkia! Leikkokukat erikseen, niitä meillä näkyy ihan liian harvoin??

    Rattaat ei kuulu puimuriin, vaan johonkin toiseen maatalouskoneeseen. Mene ja tiedä, minä en tiedä. Terkut vaan Halkivahaan, että jättiläisen taskukelloko on kyseessä...? :)

    VastaaPoista