tiistai 13. marraskuuta 2012

Kulttuuria!

Jotenkin aina näin syksyisin on kulttuuri vahvasti läsnä. Pitkä, pimeä ja märkä syksy on kiva keskeyttää jollakin kulttuurinautinnolla. Tälle loppuvuodelle kulttuuritoimintoja kertyy monta.
Ensin aloitettiin miehen kanssa kuun lopussa Eppujen akustisella keikalla, josta viimeksi kirjoitinkin. Sitten homma jatkuu perinteisellä Nääspeksi-näytöksellä TTY:n Alumnijäsenten sponsoroimana. Nämä speksiliput menevät muutamassa tunnissa kaupaksi, mutta jotenkin ollaan aina satuttu olemaan sähköpostin ääressä kun tieto näistä tulee ja ollaan molemmat saatu liput. Speksi onkin vuorossa huomenna, tosin hieman alkaa jo tuntumaan, että olisiko tämä viimeinen speksi, näytös on aina kovin pitkä ja tuntuu että ne impro-osuudet toistavat paljon itseään. Jos näyttelijät eivät ole kovin kekseliäitä ja lahjakkaita laulamaan, niin laulut tuntuvat tylsiltä... Onneksi speksi on kuitenkin ollut vielä pääosin erinomainen!


Lauantaina on vuorossa firman piikkiin -pikkujoulut. Oikein avec-tilaisuus, joten lähdemme miehen kanssa elokuviin tsekkaamaan uuden Bondin, sadan muun samassa firmassa työskentelevän kanssa. Leffan päätteeksi (jos vatsa ei ole vielä täynnä leffakarkkia) on samaan syssyyn Plevnan makkarapöytä. Ehkä kierien sitten pääsemme kotiin...

Joulukuun alussa onkin itsenäisyyspäivän aattona teatterinäytös Vadelmavenepakolainen, jota menemme katsomaan työpaikan naisjaoston kanssa. Tai onhan meitä ikään kuin kolmesta firmasta: kahdesta palkkafirmasta ja yksi eläkeläinen mukana. Hauskaa tulee varmasti tuolloinkin olemaan!

Sitten on vielä lasten kulttuuria. Siskon ja siskontytön kanssa suuntaamme joulukuussa Tampere-taloon ihailemaan Titi-nallea! Saas nähdä mitä poika siitä tykkää :)

Ajankohtaista - Hei Nallet, LENNETÄÄN!

Mutta tällainen kulttuuri-iloittelu on tiedossa puoleentoista kuukauteen. Ei voi sanoa, etteikö insinööri arvostaisi luovuutta!

PS. Niinhän sitä luulisi, että näitä kirjoituksia alkaisi nyt tulemaan. Iltaisin on vain niin vaikea saada itsensä koneelle kirjoittamaan ja kuvia laittamaan. Tämäkin tulee tylsästi ilman kuvia. Mutta lupaan, että viikonloppuna tulee kuvapostauksia. Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, ja jos sanani syön, niin sitten ne on syöty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti