keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Liikuntaa ja urheilua, ja urheiluvaatteita

Jaahas, aika lentää!

Viikonloppu meni "kotona" paitsi että paljon oli ohjelmaa. Lauantaina kävin kokeilemassa yin-joogaa ja olipas se mukavaa! Pitkiä paikallaoloja mukavissa venytyksissä ja mielen rentouttamista, tässä-ja-nyt-fiilistelyä. Elämä kun on kovasti sellaista "mitä seuraavaksi-kuinka kiire" tyylistä, niin 75 minuuttia paikallaan ja avot! Olo oli kuin rentouttavilta päikkäreiltä herätessä!
Joogasta ajelin suoraan kaverin kanssa metsälenkille koirien kanssa. Tehtiin sitä ennen jäljet vanhenemaan. Metsästä keräsin pussillisen kantarellejä kotiin tuliaisiksi. Jäljenajokin meni Bonolta hyvin, mukava oli mennä kotiin. Illansuussa sisko perheineen tuli pyörillä kylään, ja samalla mies lähti omaan harrastukseensa, maastopyöräilemään. Kävimme lähimetsässä katsomassa, jos metsäkone olisi lähettyvillä, mutta oli kovin kaukana.

Sunnuntaina siivottiin aamupäivä ja puolilta päivin kävin seuraamassa toisen pelastuskoirayhdistyksen viranomaistarkastusta. Tuo tarkastus tehdään koiralle siinä vaiheessa kun se on suorittanut tarvittavat kokeet ja viimeisenä sitten tuo tarkastus, jonka läpäistyään koira pääsee tosietsintöihin mukaan. Tämä kyseinen koira ei päässyt läpi, koira oli pätevä kyllä, mutta ohjaajalta jäi vähän koiran reaktioits huomaamatta ja maalihenkilö jäi käydylle alueelle. Itse toimin käyttöönottotarkastuksen virallisena tarkastajana (kävin viime vuonna siihen kaksivaiheisen koulutuksen), joten oli kiva käydä seuraamassa tuota testiä. Omassa yhdistyksessämme on ensimmäinen vastaava testi muutaman viikon päästä. Loppuilta meni taas urheillessa, ensin mies kävi kahvakuulassa ja loppuillasta minä functional trainingissa, eli vähän kuin kuntopiirissä.

No, alkuviikko on mennyt perussetillä, kotona lasten kanssa. Kuopus on edelleen vaan kipeänä, hieman pientä lämpöä ja paaaaaaljon räkää. Ehkä se siitä helpottaa, mutta ärsyttää kun ei oikein uskalla mennä sen kanssa ulos. Esikoisen kerho meni tiistaina oikein hyvin, samoin kuin muskari. Muskarissa oli ollut oikein aktiivinen, laulanut, leikkinyt ja piirrellyt. Hyvä fiilis tuli tuosta tiedosta!

Tiistai-iltana kutsui taas kahvakuula ja syvävenyttely, tänä iltana kävin bachata-tanssia kokeilemassa. Esikoinen pääsikin tanssituntini ajaksi kummitädin ja serkun kanssa ulkoilemaan, oli hyvin innoissaan!

Tästä taas jatketaan kohti loppuviikkoa, iloisia ja terveitä päiviä kaikille tuhansille lukijoille ;)

Ps. Päivän paras uutinen oli pienen tytön tyllerön syntymä. Viime viikolla kylässä käynyt ystävä pyöräytti aamulla maailmaan uuden elämän!

Ps2. Kirjoittelen näitä tarinoita iPadilla, eikä kuvia pysty tällä lisäämään...eikä oikein muitakaan muotoiluja, joten mennään pelkällä tekstillä. Kuvia sitten myöhemmin!

Ps3. Hienoja kuvia saisi uusista urheiluvaatteista, joita olemme ostaneet. Kävin eilen ostamassa itselleni uudet lenkkarit ja juoksutakin, mies osti tänään samansisältöisen setin lisättynä juoksutrikoilla ja -housuilla. Kyllä nyt taas kelpaa ja voi vanhat virttyneet kuteet heittää vaikka...no, ainakin syvemmälle vaatekaappiin, jos ei vielä raaski roskiin laittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti