torstai 11. syyskuuta 2014

Toiminnan tiistai

Miksi juuri silloin kun kuopuksen päiväuniaika on rajoitettu, niin hän ei suostu nukahtamaan? Sitten taas kun saisi nukkua niin pitkään kuin haluaa niin nukahtaa heti ja herääkin pian... Huoh.

Aamulla esikoinen lähti kerhoon, onneksi nykyään jo varsin iloisena verrattuna siihen muutaman viikon takaiseen itkupotkuhuutotakertumiseen. Kävelin kuopus vaunuissa koiran kanssa reippaan aamulenkin ja sen jälkeen istuin pihassa ulkona ja laitoin viestiä koiran kasvattajalle. Hän käy koiramme emän omistajan kanssa usein tokoilemassa ja kyselin milloin menevät seuraavan kerran. Sain heti viestin takaisin, että ovat juuri nyt yhdellä kentällä. No, ei muuta kuin kuopus ja koira autoon, namit ja lelut mukaan ja jo 20 minuutin päästä viestin laitosta olin kentällä. Alkuun koira riehui kun näki muut koirat ja tutun ihmisen, mutta onneksi vähän rauhoittui. Otin muutaman luoksetulon, vähän leikkimistä ja odotusharjoittelua. Lopuksi koira pääsi riekkumaan siskonsa kanssa, mutta sisko on vähän totinen ja leikki muuttuu helposti rähiköinniksi...

Kentältä ajettiin suoraan hakemaan esikoinen kerhosta ja kotiin lounaalle. Yllättäen koira oli varsin rauhallinen iltapäivällä. Kuopus nukahti vihdosta viimein vaunuun ja kahden maissa lähdimme autolla kohti muskaria. Esikoinen kävi ensin omassa muskarissaan (hienosti sekin sujuu ilman vanhempaa mukana) ja sen jälkeen mummi tuli leikkimään esikoisen kanssa kun olin itse kuopuksen muskarissa. Muskareiden jälkeen ajeltiin kotiin ruokaa laittamaan.

Illalla menin vielä kahvakuulaan ja syvävenyttelyyn. Ostin sunnuntaina kuukausikortin kahvakuulayrittäjän tunneille, joten seuraavat neljä viikkoa tulee olemaan tehotreeniä kaikella tavalla. Ajattelin käydä kolmena päivänä viikossa ja jonakin päivänä tulee kaksi treeniä peräkkäin. Lauantaisin olisi aamupäivällä joogaa, sitäkin ajattelin kokeilla :). Heinä- ja elokuu meni puoliteholla urheilun suhteen ja ajattelin tällaisella tehokuukaudella saada hyvän startin taas syksykaudelle. Kesäkuussa olikin ennätykselliset 20 urheilukertaa kuukauden aikana, mutta heinä- ja elokuussa ehkä yhteensä saman verran.

Tehokasta oli kuulailu ja venyttele sen päälle, peukutus tälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti