lauantai 17. syyskuuta 2011

Lauantai

Aamusella kello soitti puoli kahdeksan, Peetu jäi vielä nukkumaan. Kävin koirien kanssa aamulenkillä kun mummi oli vielä meillä. Nopean aamupalan jälkeen hoitelin Peetun aamurutiinit ja siinä samassa sisko tulikin jo. Puimme Peetun ja lähdimme uimahallille. Vauvauinti on omanlaisensa härdelli, riisua, pestä, pukea sekä itsensä ja vauvansa ennen altaallemenoa. Ja kun vauva ei vielä istu eikä seiso. No, onnistui se. Altaaseen kun mentiin, niin viime kerrasta poiketen ei tullut itkua. Mutta ei Peetu ihan parhaimmillaankaan ollut. Kaikkemme saatiin siskon kanssa tehdä, jotta poika viihtyi. Hieman siinä pyörittiin ja hyörittiin, kunnes sitten tuli itku. Ohjaajan neuvosta päätettiin nousta pois ja poika pyyhkeen sisään. Piti koittaa mennä uudestaan altaaseen, mutta muut lopettivatkin jo ja Peetu oli niin itkuinen ja väsynyt, että suunnattiin sitten jo kohti pesutiloja. 15 minuuttia nyt kuitenkin oltiin. Täytynee ensi kerralla tehdä niin, että herätään tosi aikaisin, seitsemän aikaan ja sitten yritetään saada Peetu nukkumaan pienet aamupäiväunet juuri ennen uintia. Uinti alkaa klo 10, joten hallilla pitää olla vähän puolen jälkeen. Mutta siis kokeillaan toista rytmiä ensi kerralla, tämä nykyinen mahdollisimman myöhään herääminen ei näköjään sovi (viimeksi heräsi 8.45 ja tänään 8.30).

Taas sen härdellin (uikkarin riisuminen, pesu, pukeminen sekä pojalle että itselle) jälkeen totesimme siskon kanssa autossa, että olis nälkä ja olis kiva, jos olis jotain valmista ruokaa niin kuin H.E.T.I. Ja sitten auton nokka näyttikin kohti Hesburgeria :)

Peetu nukkui 1,5h ja minä touhusin sen ajan, jotain järjestelyä sun muuta. Sitten poika valvoi tunnin ja meni taas nukkumaan. Kovin on väsyttävää tuo 15 minuutin kylpy :) Kolmelta sitten heräsi. Neljän maissa suunnattiin koko kopla lenkille, otin Peetun rintareppuun ja molempiin käsiin yksi koira. Käytiin metsässä melkein tunnin lenkki ja juuri ennen kuin päästiin kotiin, niin tuli vettä. Sain suojattua Peetun aika hyvin omalla päälläni, ei siis juuri poikaa sade haitannut.

Järjestelin vähän Peetun vaatteita. Otin esiin jo 74cm vaatteet, osa 68-vaatteista on jo pieniä. Samalla vähän katselin, että minkä verran on 80 ja 86 vaatteita, hyvin on niitäkin.

Ja koska muita päiväunia ei tänään tullut, niin poika oli valmis yöunille jo seitsemältä. Loppuilta onkin siis ihan mun omaa aikaa. Ja tietenkin jo ylibuukattu :D

2 kommenttia:

  1. Herrijee ku taas olin eka! Enkä kerkiä enempiä kirjotteleenkaa ku on just lähärössä.

    Erellises jutus meni koirareenit yli tajunnan. Vähä niinku ohje tiän kyselijälle: Käänny aina oikeelle muttei ihan aina

    VastaaPoista
  2. Pyydän huomioimaan siskon blogin kommentointini. Kiitos.

    VastaaPoista