tiistai 13. syyskuuta 2011

Maanantai

Takana hyvin nukuttu yö ja vauvamallinen herätyskello soitti 8.20. Vähän aikaa leikimme sängyssä pojan kanssa, tästä on tullut jo ihan tapa :) Sitten kun jaksoimme nousta sängystä sai poika kuivan vaipan ja päivävaatteet ja äiti aamupalaa. Hieman siivoustoimenpiteitä kotona ja sitten pakkasin pojan turvakaukaloon ja lähdettiin siskolle kylään.

Siellä poika nukkui alkuun ulkona vaunuissa ja ehdin leikkiä vähän K:n ja A:n kanssa. Körö-körö-kirkkoon ja korttitalojen rakennusta, mukavaa touhuta välillä isompienkin lasten kanssa :))

Kesäiseltä piknik-reissulta
 
Siskon luona on aina mukavaa, rauhallista tohinaa lasten kanssa, usein jotain herkuttelua ja sitten keskustelua siskon kanssa. Usein vaihdetaan myös jotain "konkreettista", vein mukanani kriikunoita ja omenahilloa, takaisin tulin kainalossa pussillinen vaatteita pojalle.


Kotiin ajellessa piti poiketa kaupan kautta, poika nukkui kauppareissun ajan. Kotona vaatteiden vaihto, pojan syöttäminen ja taas menoksi! Oli sovittu lukiotyttöjen kanssa treffit 2h+k-ravintolaan keskustaaan. Olikin mukavaa jutella ihan rauhassa ilman lapsia! Usein kun me tavataan, niin mukana on myös kaikkien lapset eli 3,5v tyttö, 2,5v poika, 1v poika ja tyttö, 0,5v poika ja tyttö... meno siis sen mukaista että aina ei ihan kuule mitä joku toinen kertoo... :) Kotiin kerkesinkin vielä syöttämään pojan ennen nukkumaanmenoa. Ilta kului kotia siivotessa, silittäessä ja tietysti hyvän vaimon seurassa (=Good Wife).

3 kommenttia:

  1. Kuinka ollakaan! taas olin eka. Mukava lueskella sun ja Peetun elosta. Vieläkö teillä asuu se Mikko-niminen mies. Esiintyy vähänläntä näissä realismeissa?

    Olen tulossa ihan pikapäivinä katsomaan omaa ja sun lastasi. Pientä ikävää. Syysväsymystä. Reumatismi vaivaa, kovat säryt ja kankeudet käsissä ja jaloissa. Pahenee vaan joka syksy. Pian kai Herra ottaa omansa pois vaeltamasta täältä murheen ja ikävän laaksosta. Tai sitten se toinen, joka ei pidä kiirusta, koska tietää varmasti kuitenkin saavansa myöhemminkin. Näissä positiivisissa tunnelmissa, pikaisiin näkemisiin.

    VastaaPoista
  2. Oikein kärkkyjä Anonyymi iski taas!
    Mä näin sen Mikon siellä Eevalla, joten todistettavasti on mukana kuvioissa, siivosikin jopa kun viimeksi nähtiin!!

    Höpö höpö, murheen ja ikävän laaksot, mitä vielä.

    On hauskaa olla systerin kanssa yhtaikaa hoitovapailla. Saadaan kakrujen kanssa treffaillakin tasaisesti!

    VastaaPoista
  3. Niin, siis muthan teljetään aina viikonloppuisin kotiorjaksi. Siivoan, tiskaan, hoidan lasta, teen ruokaa, huollan kulkuvälineet ja tyydytän vaimon muut tarpeet. Työpaikka on ainut pakokeino :)

    VastaaPoista