tiistai 13. syyskuuta 2011

Viikonloppumenoja

Viime viikolla tuskailin blogin kanssa kun ei ole tullut päivitettyä.  Päätin, että ensi viikolla toteutan viikko-postauksen eli joka päivä kerron mitä on tullut tehtyä.

Mutta ennen maanantain-tekemisiä kerron viikonlopusta, oli niin kiva!

Lauantaiaamuna poika nukkui pitkään ja piti ihan sitä herätellä vähän ennen yhdeksää. Aamutouhut hoidettiin ja lähdettiin kohti uimahallia. Altaaseen mennessä tuli itku, joka kesti 5-10 minuuttia mutta onneksi laantui ja välillä poika jopa näytti nauttivan uimisesta. Uitettiin mahallaan ja selällään ja laulettiin vähän lauluja, kivaa oli. Peseytymisetkin sujui ihan hyvin vaikka olihan se vähän säätämistä... Uinnin jälkeen poika söi ja nukkui 1,5h. Iltapäivällä lähdin siskon ja serkun kanssa läheiselle Pajutilalle sisustuskierrokselle, käväistiin vielä Pälkäneen Keltaisella Talolla, joka oli pettymys. Kotimatkalla poikettiin Kangasalan Tokmannille -50% alekylttien perässä.
Illan olinkin yksin kotona kun oli miehen vuoro mennä poikien iltaan, kotiutui sitten yömyöhäisellä.

Sunnuntaina mentiin päivällä sirkukseen, kummityttö äitinsä kanssa lähti mukaan. Mies sai töistä lippuja "perhepäivän" teemalla. Poika olikin tosi kiltti, istui isän sylissä ja ihmetteli. Heräsi juuri kun lähdettiin sirkukseen, niin oli virkeällä päällä eikä kitissyt yhtään, vasta lopussa hieman tuli väsy ja kovat äänet säikäytteli. Kummityttökin katseli hienosti, tosin hän kun on jo vuoden poikaamme vanhempi ja näin ollen liikkuvainen, niin piti välillä keksiä erilaisia viihdytyskeinoja. Hänellä oli päiväunet jääneet vähän lyhyiksi, mutta kaipa hänkin sirkuksesta tykkäsi. Oltiin ehkä vähän nuorta kohderyhmää, tai siis lähinnä nuo lapset :D
Sirkuksen jälkeen suuntasin metsään merkkaamaan ensi viikonlopun pelastuskoirakokeiden koealueita. Illalla kotiin ja saunaan, siihen oli hyvä päättää aktiivinen viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti